Back to Top

Baby

Baby

Is er een baby geboren? Dan kan onze 3 meter hoge opblaasbare baby die zwaait niet missen. Ideaal om in de tuin of op de oprit te plaatsen. Deze baby is ook heel leuk bij een babyshower neer te zetten. De baby heeft een slabber om met daarop de tekst “It’s a boy” of “It’s a girl”. 

 

Prijs baby

Een opblaasbare Baby feestpop huren kan al vanaf €35,- (dag 1 ophalen, dag 2 feesten, dag 3 retour). Wilt u de Baby feestpop 1 week huren dan kan dat al voor €60,- of €80,- voor de kraamperiode van 10 dagen. Verlenging kost €10,- per dag.

Let op: wij hanteren bij het verhuren van al onze opblaasbare feestpoppen een borgsom van €50. Deze dient tezamen met de huur afgerekend te worden bij het afhalen van de opblaasbare feestpop. Betaling kan contant op per pin.

 

Opblaasbare feestpop huren

Wilt u een opblaasbare feestpop huren? Het kan heel erg snel en direct via onze website. Heeft u liever even persoonlijk contact voordat u een opblaaspop gaat huren neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via What’s app.

 

Opblaasbare feestpop afhalen of bezorgen

De opblaasbare feestpoppen zitten in een kleine transportzak, waardoor het in elke personenauto te vervoeren is. Bij het ophalen van de opblaasbare feestpop krijgt u een duidelijke uitleg en uiteraard een duidelijk handleiding mee. Binnen 10 tot 15 minuten kunt u zelf met 2 personen de opblaasbare feestpop plaatsen. Dat is lekker snel! Liever de opblaasbare feestpop thuis laten bezorgen? Informeer naar de mogelijkheden. De opblaasbare feestpop kan dan eventueel tegen vergoeding bij u worden thuisbezorgd en opgezet.

 

Specificaties opblaasbare feestpoppen
Afmetingen: 3 meter hoog
Materiaal: PVC
Gewicht object: ca. 14 kg
Gewicht blower (380W): 1,5 kg
Opzetten, afbreken: ca. 10-15 minuten met 2 personen